Profileermij gelooft in de kracht van zelfregie

Een succesvolle carrière bestaat uit zelfregie.
De motor van succesvolle organisaties.

Waarom we doen wat we doen

Wij blijven een wereld aan mogelijkheden zien voor werkgevers en medewerkers wanneer ze elkaar steeds beter leren kennen. Hier is aandacht voor nodig. Aandacht voor ambities, skills en de gewenste/nodig ontwikkeling.

Het is nog belangrijker dat werkgevers carrières faciliteren zodat medewerkers betrokken blijven bij de organisatie of bewuste stappen zetten in hun carrière. Als je dit nastreeft ben je dichterbij een perfect fit waar vanuit alle partijen kunnen excelleren.

Hoe we werken

We beginnen altijd met het zo goed mogelijk leren kennen van de klant, het team en de organisatie. Een klant is voor ons zowel een werkzoekende, medewerker als een werkgever. Dat maakt het soms lastig maar we durven wel kant te kiezen zodat de opdracht zuiver blijft. Gezien we altijd uitgaan van zelfregie beginnen we met het individu.

WERKGEVER

Het is van belang dat we elkaar eerst goed leren kennen. Nagaan waar de kracht ligt of juist waar de ruimte voor verbetering zit. We kijken graag samen naar de uitdaging om in overleg tot de juiste oplossingen te komen die passen bij de organisatie.

Afhankelijk van de opdracht beginnen we met het inventariseren wat belemmerende en versterkende factoren kunnen zijn.  Of het nu om een recruitment opdracht gaat, individuele coaching of teamontwikkeling. Het gaat erom dat we kunnen bepalen wat er voor nodig is om samen een stap verder te komen.

Tegelijkertijd leren we door onze aanpak de dynamiek van de afdeling (en organisatie) beter kennen en hoe nieuw of huidig talent daar het beste in kan excelleren.  Dit helpt niet alleen bij de ontwikkeling van huidig talent maar misschien nog wel meer bij het aantrekken en onboarden van nieuw talent.

PROFESSIONAL

Om elkaar goed te leren kennen gebruiken we onze carrièreapplicatie. Dit geeft ons vanaf het startpunt een goed beeld van waar jij staat. Het doel is om snel zicht te krijgen in je kennis, ervaring, skills, persoonlijkheid en ambities zodat we je gerichter kunnen adviseren. De basis om samen een koers te kunnen uitzetten.

We bespreken tijdens de kennismaking waar je tegen aan loopt, waar je naar toe wilt of welk pad je juist wilt inslaan. Hier zetten we onze (carrière)adviseurs voor in. Die zijn proactief en altijd bereikbaar, ook buiten het reguliere werk.

Na de kennismaking bekijken we wat er voor nodig is om tot een goed carrièreplan of carrièredoel te komen. We gebruiken diverse modellen hiervoor maar deze zijn nooit leidend, dat ben jij. In overleg gebruiken we ook online testen om ergens specifiek op in te zoomen. De uitkomst is een praktisch carrièreplan.

Waar we elkaar ontmoeten

We zijn gevestigd in Groningen maar werken meestal op locatie van de klant of een flexplek. We komen graag bij jou om een indruk te krijgen. En we zijn altijd flexibel om af te spreken waar je wilt, tijdens of buiten kantooruren.

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

team@profileermij.nl
050 – 21 12 613

We zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 – 17.00 het beste te bereiken. Per mail reageren we binnen 24 uur. 

We maken graag kennis met je

Laat hier een bericht achter met een vraag of voor afspraak. We nemen binnen 24 uur per mail of telefonisch contact met je op.