Jouw carrière. Altijd regie.

Realiseer jouw carrièredoelen. Kies bewust. Haal alles uit jouw carrière.

JOBSEARCH

Andere rol of nieuwe baan

Op een gegeven moment ga je nadenken over je huidige rol en waar je met je loopbaan naar toe wilt. Het zijn de bekende momenten van bezinning rondom vakanties, feestdagen of een specifieke gebeurtenis in je werk of loopbaan. Je realiseert je dat het tijd is om de regie te nemen en op zoek te gaan naar een andere rol of nieuwe baan. Wij ondersteunen je in de zoektocht naar een plek die bij je past en aansluit bij jouw wensen. Op zoek naar een andere rol of nieuwe baan?

Stuur een bericht

 

 

ONLINE CARRIEREAPPLICATIE

Zelfanalyse voor meer zelfinzicht

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, net als jij. Het is daarom nog belangrijker om jezelf goed te kennen.Jouw doelen, eigenschappen en talenten scherp voor ogen te hebben. Daarom starten we altijd met zelfinzicht. Hier gebruiken we diverse tools voor maar beginnen met jouw carrièreprofiel en persoonlijkheidsanalyse. Meer weten over onze zelfanalyse?

Stuur een bericht

INDIVIDUELE GESPREKKEN

Carrièreadvies en jobcoaching

Na een zelfanalyse kun je gerichter naar het verleden, heden en de toekomst kijken. Daarover ga je in gesprek met een onafhankelijke carrièreadviseur, zie hem of haar als je personal trainer. Het kan gaan over uitdagingen in je werk, het inzetten en ontwikkelen van jouw talenten of het realiseren van ambities. Kortom, de optimale fit tussen jou en je (loop)baan. Samen richten we ons op jouw toekomst. Meer weten over carrièreadvies of jobcoaching?

Stuur een bericht

 

 

PEER FEEDBACK

Meningen van jouw omgeving

Om jezelf (nog) beter te leren kennen draagt het vaak bij om feedback te vragen aan mensen  die je goed kennen. In gesprek gaan met je omgeving draagt vaak bij in een (nog) scherper beeld van jouw eigenschappen en skills. Wij faciliteren dit met handige tools en adviezen. Meer weten over feedback?

Stuur een bericht

Kennis maken?

We leren je graag (beter) kennen, daar worden we blij van.
Laat gerust een bericht achter met een vraag of voor het maken van een afspraak.