Werf talent. Ontwikkel jouw bedrijf.

Nieuw en huidig talent komen samen met Profileermij. Wij ondersteunen bij de werving- en selectie van nieuw talent en voorzien tegelijkertijd in de ontwikkeling van huidig talent.

 

CARRIEREPLATFORM

Biedt inzicht in carrièremogelijkheden.

Maak de (interne) carrièremogelijkheden binnen jouw bedrijf zichtbaar om talent te binden aan jouw bedrijf. Employer branding maar dan naar binnen gericht. Het werkt heel eenvoudig. Plaats vacatures en laat medewerkers solliciteren met hun profiel. Zo blijven medewerkers betrokken bij de toekomst van jouw bedrijf. Meer weten over ons carrièreplatform?

Stuur een bericht

STRATEGISCH RECRUITMENT

Biedt carrières geen vacatures.

We denken graag met je mee als het gaat om je employer brand en de steeds belangrijker wordende applicant journey. Hier gebruiken we ons eigen carrièreplatform voor (zie ook: careerup.nl). Plaats zelf eenvoudig vacatures voor banen, startersbanen en stageplekken of wij doen het voor je. In overleg bepalen we wat er online en offline moet gebeuren in het hunten, werven en selecteren van talent. Meer weten over onze recruitmentoplossingen?

Stuur een bericht

 

 

CARRIERE- EN TALENTONTWIKKELING

Aandacht voor de loopbanen en talenten in jouw bedrijf.

Behoud talent met structurele onafhankelijke aandacht voor hun loopbaan of begeleidt ze naar werk dat bij ze past. Breng talenten en ontwikkel-behoeften in beeld en synchroniseer ze met de doelstellingen van jouw organisatie. Wij staan klaar met tools en adviezen, wanneer het jou uit komt. Meer weten over onze diensten in talentontwikkeling?

Stuur een bericht

INTERACTIEVE TEAMONTWIKKELING

Goed presterende teams.

Teams zijn voortdurend in beweging. Onze adviseurs helpen bij voortdurende beweging structuur en inzicht te geven in de vorm van interactieve teamsessies, handige tools en persoonlijke gesprekken. Vaak gaat het over de teamdynamiek, uiteenlopende meningen, rollen en verantwoordelijkheden, het vinden van de gemeenschappelijke ‘why’ of is er behoefte aan meer inzicht in elkaars talenten. Meer weten over teamontwikkeling?

Stuur een bericht

 

 

REFERRAL RECRUITMENT (COMING SOON)

Maak van alle medewerkers een recruiter.

We geloven dat je eigen medewerkers vaak over het beste netwerk beschikken van potentieel nieuwe medewerkers. Wanneer je eigen medewerkers anderen aanbevelen vergroot je niet alleen de betrokkenheid, je wervingskosten zullen aanzienlijk lager worden en de commitment van aangedragen sollicitanten ligt bewezen hoger. Maak duidelijke regels en bepaal zelf hoe dit past in het recruitmentbeleid. Zorg voor een goede beloning voor de referrer en/of de sollicitant. Meer weten over referral recruitment binnen jouw organisatie?

Stuur een bericht

Kennis maken?

We leren je graag (beter) kennen, daar worden we blij van.
Laat gerust een bericht achter met een vraag of voor het maken van een afspraak.